Klanken voor je ziel.
Laat je lekker verwennen door de klank massage. Door de bijzondere klanken raak je geheel ontspannen en voer je stress af. De sessie/avond werkt thuis nog door. Een mooie kans om deze klanken healing mee te maken met een groepje, in een kleine en intieme sfeer. Het kan ook in een individuele sessie ervaren worden.

Boventonen en oertonen.
Liggend op een matje of een deken laat je jezelf meevoeren op de prachtige en diepgaande klanken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse instrumenten waaronder Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschaal, koshi chimes, chakra energy bar chimes, ocean drum, rainstick etc.

Boventonen maar vooral ook de oertonen zijn een belangrijke reden voor de dieptewerking van klank. Terwijl je lichaam zich ontspant werken de klanken dieper in op cellulair niveau en maken het mogelijk dat spanningen kunnen verdwijnen. Een mooie formule om stress te laten verdwijnen terwijl je niets hoeft te doen dan alleen te genieten van het heerlijke gevoel dat over je heen komt. Nog lange tijd na een sessie is de werking merkbaar. Een klank massage wordt vooral veel toegepast als ontspannende behandeling bij stress, spanning, burn-out of slaap problemen en bij lichamelijke klachten. Een klank massage geeft een diepe ontspanning.

Klankschalen brengen je in een hogere staat van bewustzijn.
De werking van o.a. klankschalen berust op resonantie. Via horen en voelen resoneren lichaamscellen mee met de klank energieën. Ze hebben een speciale invloed op lichaam, emoties en geest. Sommige klankschalen brengen je naar een hogere staat van bewustzijn en andere naar een rustiger staat. Elke klankschaal of instrument heeft een eigen toonzetting en klankkleur.

Klank is een trilling.
Zo zetten de klanken ons in beweging. Ze vormen een harmoniserende klank, waardoor de trillingsfrequenties van het lichaam weer worden hersteld. Men ligt tijdens de klank schaal sessie met de rug op een matje. Er zijn meerdere klankschalen opgesteld die beurtelings of tegelijkertijd worden bespeeld. Als je wilt deelnemen aan een avond, kijk dan op de agenda voor data. Graag van tevoren even aanmelden via contact.

Zelf meenemen:
· Sloffen of warme sokken / een matje of slaapzak om op te liggen.

Er zijn hoofdkussens en dekentjes aanwezig.

Mogelijkheden:
Individuele sessies of in groepjes. Kijk in de agenda voor de data.