Het doel van mijn leven voelen. Dat heb ik nooit zo sterk gevoeld, als de afgelopen periode.

In februari 2019 heb ik in een tweedaagse 1 op 1 sessie mogen ervaren wat er diep van binnen in mij leeft. Waar ik ten diepste mee verbonden ben. Eerder wist ik dit wel, maar is het nooit zo sterk tot in iedere cel van mijn lichaam doorgedrongen. Mijn innerlijk Licht mogen ontmoeten. Er zijn veel namen voor het Innerlijk Licht. Noem het zoals het voor jou goed voelt. Goddelijke Vonk, Goddelijke Bron, De Grote Bron, Bron van Liefde, Universum, Kosmos, Innerlijke zelf, Hogere zelf. We bedoelen allemaal hetzelfde. En we zijn allemaal ontstaan vanuit die Bron van Liefde.

In deze lezing vertel ik mijn persoonlijke verhaal over de weg ernaar toe! De toevalligheden of synchroniciteiten. Het gaat over kwetsbaar zijn, ziekte, liefde, verdriet, mooie ontmoetingen…….Misschien kan ik jou ermee inspireren? Intussen heb ik al diverse lezingen mogen geven. En heb ik daar anderen mee mogen inspireren. Deze ervaring staat los van religie of cultuur. Het is een Universeel ZIJN. Het voelt bevrijdend en geeft ruimte.

Of ben je geïnteresseerd in een 3 daagse persoonlijke begeleiding? Kijk dan onder het kopje: 3 daagse cursus INNERLIJK LICHT. 

Je kunt me mailen voor vragen of aanmelden via het CONTACTFORMULIER