INTENTIE IS ALLES

Alles wat we kunnen bereiken, komt voort uit onze bewuste intentie. Wanneer we denken, voelen en een intentie stellen, dan maken we deel uit van het proces van mede-scheppen, of we ons er nu bewust van zijn of niet. Ook al kunnen we het niet waarnemen met onze fysieke ogen, het vindt werkelijk plaats. In negatieve zin maar ook in positieve zin! 

Dat is wat wij op onze bijeenkomsten samen doen. Momenteel zijn we online verbonden. En kun je meedoen met de meditaties die  ik je persoonlijk kan toesturen. 2x per maand.

Wij zijn verbonden met elkaar, met onze Schepper / Universum / Het grote geheel/ De Kosmos / en met alle niveaus van het leven.
Wij kunnen positieve intenties gebruiken als scheppende wezens van licht.

Alles wat we willen, doen of creëren, begint met een heldere intentie. 

Wanneer we naar negatief nieuws kijken en dit helemaal voor waar aannemen en onze emoties in die richting mee laten slepen, dragen we uiteindelijk bij aan het creëren van datgene wat we juist niet willen zien gebeuren. Vaak gebeurt dat volledig onbewust.

Daarom is het zo belangrijk om ons bewust te worden van waar onze aandacht naar uitgaat en wat we aan informatie en energie tot ons nemen. Door ons gevoel erop af te stemmen, kunnen we gaan ervaren wat wel en niet resoneert. Met harmonie en overvloed of juist met angst en gebrek.

We hebben de keus waar we onze aandacht op richten.
Wil je samen met een groep jou intenties ondersteund hebben vanuit licht en liefde? Dan is dit iets voor jou. Op de maandag avond van 20 – 22 uur. Vraag via het contactformulier naar informatie.