WAT IS HEALY

Healy is een erkend medisch wetenschappelijk apparaat voor diverse klachten, die de gezondheid bevordert.

Met meer dan 120 programma’s is de Healy op elk lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied inzetbaar ter ondersteuning en/of vermindering van klachten en overbelasting van je systeem.

De Healy is het nieuwste op het gezondheidsgebied. Het is een gecertificeerd medisch product van slechts 5×5 cm groot, jarenlang getest en erkent door de reguliere geneeskunde, voor een aantal specifieke klachten. (Fibromyalgie, Migraine, Chronische pijnklachten, Depressie, Skeletpijnen en Angst. ) Het is een draagbaar medisch apparaatje voor gezondheid, balans en welbevinden.

Altijd de juiste frequentie op zak.

De Healy stuurt individuele frequenties op die speciaal afgestemd zijn op jouw systeem, voor het stimuleren van bepaalde delen in je lichaam die uit balans zijn. Je maakt een analyse met de Healy en van daaruit komen de meest urgente programma’s naar voren die op dat moment  voor jou de beste frequenties kunnen sturen, voor balans of herstel.

Kun je de Healy preventief gebruiken?

Door regelmatig gebruik van de specifieke frequentie programma’s kan Healy het herstel van de spanning van de celmembraan ondersteunen naar een natuurlijk oorspronkelijk niveau of onderhouden op het gezonde niveau.

Van gezonde cel naar dode cel.

Elke cel is omgeven door een celmembraan. En die heeft een bepaalde spanning. Wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, verstoord is, dan ontstaan er klachten. Een disbalans. Wanneer de spanning dusdanig verzwakt en afneemt, kunnen er bijvoorbeeld ook tumorcellen ontstaan. Er zijn allerlei stadia van de cellen war ze zich in  kunnen begeven. Van gezonde cel naar kanker cel en dode cel. We kunne niet zien hoe het er van binnen voor staat ins ons lichaam. De Healy zorgt voor een positieve boost op de spanning van de cel.

De Healy stuurt de juiste/gezonde frequenties naar je lichaam.

De Healy is te vergelijken met een bio resonantie apparaat. Maar nu in compacte vorm. Het is veelzijdig en makkelijk draagbaar. Op het diepste niveau stuurt de Healy de juiste frequenties naar je cellen zodat de spanning van de celmembraan zich herstelt en een positieve invloed kan hebben op allerlei klachten. De Healy pakt de juiste oorzaak op.

Hoe werkt de Healy?

Je kunt de Healy op je lichaam dragen. Je klemt het aan je bloes of vest. Of hangt het om je nek aan een kettinkje. Via de speciale apps worden de frequenties doorgestuurd. En dat kan via polsbandjes, oorclips of plakkers. Maar ook via trilling op afstand. En het werkt allebei, maar dan net wat anders.

Wil je meer weten over de Healy? 

Dan kun je via het contactformulier contact met me opnemen. Ook voor een uitgebreide Healy analyse of behandelplan. Vraag naar de mogelijkheden.