img_4836

Agenda 2018

Hieronder de activiteiten van de komende tijd.

Intentie avonden  

THE POWER OF EIGHT

Elke maandag- en donderdag avond

Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Als je geïnteresseerd bent naar deze avonden, vraag dan vooraf naar informatie en of er plek is. Je kunt via de mail contact met me opnemen.

Het verhaal en de boeken van Lynn Mctaggert hebben me o.a. geïnspireerd. Eigenlijk moet ik erbij vertellen dat het begon met het boek van Willem de Ridder, Spiegelogie. Dit boek had ik afgelopen jaar gelezen en ik was zo geïnspireerd dat ik een soort van "fanclub" of "groepje" wou starten om met z'n allen te ervaren wat de kracht van intenties en gedachten zouden zijn. Want zoals Willem dat beschreef, was dat heel bijzonder en dat leek mij helemaal top om te experimenteren en zelf te ervaren. Ik had deze wens uitgesproken naar het Universum en toen wou het toeval dat ik ernstig ziek werd, eind november 2017. Ik kon niet meer lopen, veel pijn en kreeg het bericht dat mijn botten en wervels aangetast waren met kanker. Ik had op dat moment even een flinke kluif aan het verwerken ervan. Maar bij de pakken neer gaan zitten, zit niet in mijn aard. En ik zei ook steeds: ik ben niet de kanker. Ik ben meer dan dat!!

En samen met mijn lieve man en kids ben ik het proces aangegaan. En niet te vergeten de waardevolle vrienden en vriendinnen die mij opzochten en ontzettend meeleefden, daar had ik veel steun aan. En door een of twee van hen werd het idee geopperd om voor mij een soort van healing avond (1 x in de week) op te starten. Om mij te ondersteunen in mijn proces.

Dit klonk mij als muziek in de oren en ik vertelde van mijn wens en dat dit nu "toevallig" zo mooi samen kwam. Toeval bestaat niet in mijn beleving. Ik werd er helemaal blij van! En had er heel veel zin in.  

Sinds die tijd zijn we twee wekelijks bij elkaar, maar natuurlijk niet alleen voor mij maar voor iedereen die aanwezig is. Intussen had ik ook de boeken; Het Intentie experiment : Kunnen je gedachten de wereld veranderen? en Het intentie effect The Power of EIGHT. van Lynn Mctaggert gelezen. En van daaruit heb ik mijn eigen protocol gemaakt en zijn we gestart.

En zo vielen een aantal zaken bij elkaar. En nu zijn we wekelijks bijeen om elkaar te ondersteunen met onze intenties.

Het wordt door de aanwezigen als zeer waardevol, warm, samen als 1 geheel ervaren. En wat Lynn ook schrijft, de experimenten blijken echt te werken. Zij heeft daar veel onderzoek naar gedaan en dat beschrijft ze in haar boeken. Ze zegt o.a: op een gegeven moment moest ik wel toegeven dat het ondervinden van de groeps intentie zelf een soort spiegel effect opleverde dat grote veranderingen teweegbracht bij mensen. Ik kan uit eigen ervaring spreken. Het gaat momenteel erg goed met mij.

Verder schrijft Lynn: Het persoonlijke bewustzijn veranderd en een gevoel van isolement en individualiteit verdween en de leden van de groep raakten in een toestand van extatische eenheid. En dat is wat wij ook regelmatig ervaren. En er is geen sprake van een ingewikkeld genezingsproces. In feite is er geen ervaring voor nodig. Want de mens heeft zelf de helende kracht in zich. En die kracht wordt ironisch genoeg ontketend op het moment dat de mens ophoudt met over zichzelf te denken.

Ben je geïnspireerd? Neem dan contact met me op.

Achter Oventje 20| 5411 NN Zeeland N. Br.| 06-29 11 76 21 | annylunshof.anora@gmail.com | KvK 60779667 Eindhoven |