Als Quantum-Touch® therapeut werk je met de energie van het kwantumveld. Ook maak ik gebruik van Quantum Allergy®.

Quantum-Touch®
Deze energie is altijd in en om ons heen aanwezig! Hierdoor kun je een heel hoog energieniveau creëren bij jezelf en anderen! De kracht van Quantum Touch zit in de eenvoud! QT is gebaseerd op ademhalingstechnieken, meditaties voor de bewustwording van het lichaam en enkele handposities aan te leren, die tot gevolg hebben dat de persoonlijke levenskracht versterkt wordt. Deze technieken worden al eeuwenlang door healers in verschillende culturen toegepast.

Als je als gever een hoog trillingsveld rondom een zere plek creëert zal de cliënt (de heler) door het proces van resonantie op een natuurlijke wijze op deze hogere trilling mee gaan trillen, zodat zijn eigen helingspotentieel (zijn biologische intelligentie) zijn werk kan doen, hoe en waar dan ook in het lichaam nodig is.

Dit komt doordat de mogelijkheid om te helen bij ieder van ons aanwezig is, dit is aangeboren en maakt deel uit van de essentiële aard van de mens. Als je terug in contact bent met deze helende kracht zal deze je altijd bij blijven. Elke heling is eigenlijk zelf-heling. Een heler is iemand die ziek was en beter is geworden. Door het aanwenden van je aangeboren kracht en van je liefde kan je het helingsproces van je lichaam zelf dynamisch en positief activeren. Van het DNA tot de botten reageren alle cellen en systemen moeiteloos op de vibratie van je liefde.
Quantum Touch® versterkt het effect van iedere andere healing methode en geeft je de mogelijkheid om een dimensie van healing te bereiken die tot nu toe voor onmogelijk werd gehouden.

Voor wie is Quantum Touch® ?
Voor jong en oud. Voor iedereen. Ook dieren reageren heel positief op de Quantum energie.

Wanneer gebruik je Quantum Touch® ?
Je kunt QT voor problemen op vele niveaus inzetten zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. QT geeft een hele nieuwe dimensie aan het begrip healing en versterkt het effect van iedere andere behandeling die met de handen plaatsvindt.
Het effect van iedere behandeling wordt groter doordat je het zelfhelend vermogen en de lichaamsintelligentie van de cliënt activeert. Quantum Touch is een helende energie die je altijd, overal en bij iedereen kunt gebruiken.
QT is bijzonder effectief als het gaat om problemen van het botten stelsel, spieren en gewrichten!
Verder kun je het gebruiken om emoties in balans te brengen, de kwaliteit van voedsel en water te verbeteren, pijn te verzachten, ontstekingen te verminderen of te doen verdwijnen, kankerpatiënten te ondersteunen in hun proces van heling en/of acceptatie, een diepere ontspanning te bereiken bij jezelf of anderen etc. Je kunt het eigenlijk voor alles inzetten en de lichaamsintelligentie bepaalt zelf wat er kan en mag gebeuren.

Je kunt direct op het lichaam werken of op afstand.
Door het toepassen van bepaalde adem technieken verhoog je je eigen energie trilling en door de wet van resonantie verhoog je ook de trilling van de cliënt omdat je met je handen zijn lichaam aanraakt (touch). Botten en wervels komen in beweging en schuiven terug naar hun oorspronkelijke plaats. Dit wordt bepaald door de lichaamsintelligentie en het zelfhelende vermogen van de cliënt en niet door de behandelaar.
Er zijn geen grenzen aan genezen en er is veel meer mogelijk dan wij denken. Door het resultaat los te laten en het lichaam zelf te laten bepalen wat er nodig is in het proces van healing geef je het lichaam ook een kans om naar de oorzaak van het probleem te gaan. Daardoor kan er iets heel anders gebeuren dan waar de cliënt voor kwam.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor het genezingsproces van de ander. Dit bepaalt hij bewust of onbewust helemaal zelf! Wij hoeven alleen maar de trillingsfrequentie te verhogen zodat het lichaam zichzelf kan healen op zijn eigen wijze en in zijn eigen tempo.

Behandeling Quantum Touch®

  • Behandeling gaat op afspraak, duurt ongeveer 1 uur. Staand, zittend of liggend.
  • Soms is 1 sessie genoeg en soms zijn meerdere sessies nodig om het beoogde resultaat te behalen.
  • Uw kleding blijft gewoon aan. Alleen de schoenen gaan uit.
  • In principe is alles te behandelen met Quantum Touch®
    Spierpijn, hoofdpijn, rug- en schouder klachten, ontstekingen, allergieën, organen, systemen en klieren worden ook snel terug in evenwicht gebracht. Ook emotionele klachten, angsten en trauma’s kunnen geheeld worden.
  • De sessie start over het algemeen altijd met de controle van het bekken, schedelrand en wiggenbeen. Het bekken is te vergelijken met de fundering van een huis. Staat dit scheef dan ontstaan er problemen. Zonder duwen, trekken of kneden wordt met Quantum Touch® het bekken recht gezet. Dit duurt een aantal minuten en vormt de basis van de verdere behandeling.

Quantum Touch® is niet bedoeld als vervanging voor acute medische interventie.
Quantum Touch® behandelaars onthouden zich van uitspraken over behandelingen, medicatie of interventies van andere disciplines; d.w.z. doen geen uitspraken over vakgebieden buiten Quantum Touch® en hebben niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te doorkruisen.

Ingeschreven op de website van Nederlandse therapeuten/coaches : www.qtouch.nl en de USA www.quantumtouch.com
Als je een behandeling wilt of een afstandsbehandeling, neem dan contact met me op via het contactformulier.

U blijft ten allen tijde persoonlijk verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid en voor wat u met Quantum Touch® doet en verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op de coach, trainer of de mensen die het gepatenteerd hebben of ontdekt.