Verstoringen, allergieën, overgevoeligheden en intolerantie kunnen op een eenvoudige manier getest en gereset worden. In grote lijnen weet je intuïtief vaak wel waar je allergisch of gevoelig voor bent, maar er zijn soms meer stoffen waar je lichaam niet zo goed op reageert. Dingen die je juist erg lekker vindt of gebruikt omdat ze zo gezond zijn.
Ook verstoringen binnen de relationele sfeer, angsten, trauma’s, emoties, overtuigingen, geluid kunnen aan de basis staan van fysieke allergische reacties.

Door middel van een methode waarbij gebruik gemaakt kan worden van testbuisjes en spiertesten, worden verstoringen getest en gereset. Het immuunsysteem , leert weer te functioneren zoals het bedoeld is. Je komt op een eenvoudige manier af van hooikoorts, voedsel intolerantie, andere klachten zoals vermoeidheid en aanhoudende verkoudheid, spierklachten, hoofdpijn, allerlei mogelijke klachten.

Doordat de verstoring is opgeheven is het ook veel gemakkelijker om eventuele gewenste aanpassing in het voedingspatroon vast te blijven houden. Emotionele en mentale allergieën kunnen op dezelfde wijze worden behandeld.

Deze technieken kun je gebruiken naast reguliere behandel en onderzoeksmethoden. Indien je medicatie gebruikt, is het belangrijk met je arts te overleggen hoe je hierin het beste begeleid kan worden. Wil je een afspraak maken, neem dan contact met me op via het contactformulier.