Eens in de vier weken hebben we een intervisie avond.
Dan zijn wij met een aantal behandelaars bij elkaar. Deze avonden geven jou de mogelijkheid om de Quantum Touch® energie te voelen en te ervaren.
Je bent van harte welkom, als je pijn of ongemak ervaart. Maar ook als je gewoon benieuwd of nieuwsgierig bent naar de Quantum Touch® energie en wat dat voor jou kan doen. Of hoe dat dan voelt. Op deze intervisie avonden zijn wij altijd met een aantal Quantum Touch® behandelaars aanwezig.
Meld je vooraf bij mij aan via het contactformulier om het een en ander door te spreken.

jan
27
zo
Workshop bijenwas tekenen @ Praktijk Anora Coaching
jan 27 @ 13:00 – 16:30

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die graag met kleur werkt en zich kan overgeven aan dat wat er is en ontstaat. Bijenwas kun je moeilijk sturen. Het ontstaat grotendeels. En dat is een mooie oefening in je controle loslaten. Juist ook voor degenen die zeggen dat ze niet kunnen tekenen. Je maakt je eigen creatie en daarin is het niet belangrijk wat de ander maakt. Laat je verassen.

Je maakt o.a. een intuïtieve bijenwastekening op A4

We kijken samen naar de kleuren of symbolen, wat die jou te vertellen hebben op dat moment en je maakt je eigen krachtkaart op een canvasdoek.

Een boot tekening. En nog meer mooie oefeningen die we gaan doen.

Heb je belangstelling voor deze gezellige en vooral ontspannende workshop? Dan hoor ik het graag via het contactformulier van de website.

Vraag  ook of je vriendinnen, buurvrouw, dochter, schoondochter, collega’s mee willen doen.  

Zelf mag je meenemen:

  • Een oud overhemd om over je kleding aan te trekken. Trek niet je zondagse kleding aan!
  • Sloffen of dikke sokken.
feb
24
zo
Mandala tekenen / geboorte mandala @ Anoracoaching
feb 24 @ 13:00 – 16:30

In deze workshop mag je je eigen geboorte mandala gaan maken. Naar aanleiding van jou geboortegetallen. Je eigen unieke geboorte mandala.

Mandala tekenen is een manier om op een ontspannen en creatieve wijze, je even terug te trekken uit de drukte van het 

leven. Het werken binnen de veilige ruimte van de cirkel, brengt rust in de geest.

En als we tijd over hebben, gaan we met elkaar nog een mandala maken. Samen aan een mandala werken vergt lef, durf, moed en geeft een nieuw soort inzicht in jezelf. Het is een leuke gewaarwording.

Als je zelf geen kleurpotloden hebt, kun je tijdens de les gebruik maken van mijn materialen. Ook papier is aanwezig, mocht je dat niet hebben.

Zelf meenemen: tekenpapier  30×30 170 gr.  / liniaal van 30 cm./ passer / gum / kleurpotloden / 1 tekenpotlood

Heb je interesse, dan kun je via het contact formulier aanmelden. Bij een deelname van minimaal 4 personen gaat de workshop door.