img_4832

Klankschaal beleving

Ben je geïnteresseerd in een workshop klankschalen beleving? Laat je eens lekker verwennen door de diverse klankschalen, ocean drums, wind chimes, rainstick en de prachtige geluiden van de kristallen klankschaal. Kijk in de agenda voor data.
  • Soms nodig ik mensen uit die een workshop willen geven of hun verhaal willen vertellen, wat voor ons allemaal inspirerend kan zijn. Kijk voor activiteiten in de agenda. Of als je zelf graag iets wilt presenteren of laten zien, laat het mij dan weten. Misschien past het binnen mijn zienswijze en kun je anderen ermee inspireren. 

Of lijkt het je fijn om mee te doen met onze intentie avonden?

Samen onze aandacht richten op wat jij graag wilt. Dat gaan over je gezondheid, financiën, je werk. Alles mag aan de orde komen. Meer informatie bij intentie avonden.

 

Klanken voor je ziel.

Laat je lekker verwennen door de klank massage. Door de bijzondere klanken raak je geheel ontspannen en voer je stress af. De sessie/avond werkt thuis nog door. Een mooie kans om deze klanken healing mee te maken met een groepje, in een kleine en intieme sfeer. Het kan ook in een individuele sessie ervaren worden.

 

Boventonen en oertonen.

Liggend op een matje of een deken laat je jezelf meevoeren op de prachtige en diepgaande klanken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse instrumenten waaronder Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschaal, koshi chimes, chakra energy bar chimes, ocean drum, rainstick etc.

Boventonen maar vooral ook de oertonen zijn een belangrijke reden voor de dieptewerking van klank. Terwijl je lichaam zich ontspant werken de klanken dieper in op cellulair niveau en maken het mogelijk dat spanningen kunnen verdwijnen. Een mooie formule om stress te laten verdwijnen terwijl je niets hoeft te doen dan alleen te genieten van het heerlijke gevoel dat over je heen komt. Nog lange tijd na een sessie is de werking merkbaar. Een klank massage wordt vooral veel toegepast als ontspannende behandeling bij stress, spanning, burn-out of slaap problemen en bij lichamelijke klachten. Een klank massage geeft een diepe ontspanning.

 

Klankschalen brengen je in een hogere staat van bewustzijn.

De werking van o.a. klankschalen berust op resonantie. Via horen en voelen resoneren lichaamscellen mee met de klank energieën. Ze hebben een speciale invloed op lichaam, emoties en geest. Sommige klankschalen brengen je naar een hogere staat van bewustzijn en andere naar een rustiger staat. Elke klankschaal of instrument heeft een eigen toonzetting en klankkleur

 

Klank is een trilling.

Zo zetten de klanken ons in beweging. Ze vormen een harmoniserende klank, waardoor de trillingsfrequenties van het lichaam weer worden hersteld. Men ligt tijdens de klank schaal sessie met de rug op een matje. Er zijn meerdere klankschalen opgesteld die beurtelings of tegelijkertijd worden bespeeld. Als je wilt deelnemen aan een avond, kijk dan op de agenda voor data. Graag van tevoren even aanmelden via contact.

 

Zelf meenemen:

· Sloffen of warme sokken / matje om op te liggen / dekentje / kussen voor onder je hoofd

 

Mogelijkheden: 

Individuele sessies of in groepjes. Kijk in de agenda voor de data.