Anny

Anny Lunshof

Ik ben getrouwd en we hebben samen drie kinderen. Als Quantum Touch® coach en Energetisch Therapeut begeleid ik mensen naar hun zelf genezend vermogen.  

De opleiding, rouw- en verlies begeleiding heeft het schrijven en tekenen in mij wakker gemaakt. En vandaar uit ben ik de opleiding tot Creatief therapeut gaan doen, om meer op het gebied van creativiteit en healing te kunnen betekenen. Door middel van meditatie in combinatie met tekenen kom je dichter bij je eigen kern. Tevens ben ik als Soul Body Fusion® practitioner gespecialiseerd. Intussen heb ik al met veel liefde en plezier mensen op diverse manieren mogen helpen.   

De naam Anora betekent "licht". Vanuit mijn eigen ervaringen weet ik dat er altijd een lichtpunt is waardoor je weer verder kunt.  

Als Energetisch therapeut en coach kan ik je ondersteunen. Vanuit de Quantum Touch® zijn er veel mogelijkheden om je zelf genezend vermogen te stimuleren. Als creatieve ondersteuning werk ik met een combinatie van meditatie,  tekenen, schrijven, kleuren en klanken.

Voor een afspraak kun je me bellen of mailen.

Voor een workshop of lezing kun je in de  agenda kijken.

Voor verdere informatie kijk je op de website en als je vragen hebt, mag je ook altijd contact met me opnemen.